Werkgebied Schoonmaakbedrijf Both

Van Terneuzen tot Amsterdam en van Hoek van Holland tot Den Bosch

Schoonmaakbedrijf Both is onder andere werkzaam in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Zeeland. Met vestigingen in de Hoeksche Waard en Zeeuws-Vlaanderen bieden we een perfecte dekking voor ons hele werkgebied.

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in één van deze provincies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Of ben je juist op zoek naar een leuke baan in de schoonmaak in één van deze provincies? Kijk eens op onze vacaturepagina of er iets voor je bij staat óf klik gelijk op de groene button voor een open sollicitatie.

We zijn gespecialiseerd in schoonmaken, glasbewassing en specialistisch vloeronderhoud. Maar ook voor andere disciplines van facilitaire dienstverlening kun je bij Schoonmaakbedrijf Both terecht. Hier vind je al onze diensten.

Locaties

Offerte aanvragen

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kun je met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 – 618 745 of gebruik maken van het onderstaande formulier.