Bedrijfskleding en linnengoed

Textielservice

Waarom de SMB Textielservice? Omdat je met SMB kiest voor gemak, voor professionaliteit en voor de betrouwbaarheid en motivatie van een echt familiebedrijf. Dienstverlening betekent volgens ons: de klant zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Vandaar ons all-in-one concept voor facilitaire dienstverlening. One stop shopping dus. Eenvoudiger en economischer kan het niet. En je hebt de zekerheid dat de resultaten niet te wensen overlaten.

We maken gebruik van moderne, milieubewuste technieken en combineren dat met een sterke logistieke organisatie en een klantgerichte benadering. Dát werkt! Door onze vaste wisselroutes heb je altijd een vaste dag in de week waarop je jouw kleding en textiel aan kunt leveren en weer schoon terug krijgt.

Wassen, strijken en wisselen

Het wassen, strijken en wisselen van hand- en theedoeken en overige bedrijfslinnen kunnen we voor je verzorgen. Heb je nog geen hand- en theedoeken, dan kunnen we deze uiteraard voor je aanleveren.

In ons eigen bedrijfspand hebben we een aparte afdeling voor textielservice gerealiseerd. Alle soorten textiel van bedrijven, zorginstellingen, industriële ondernemingen en horeca kunnen door ons op professionele wijze worden gereinigd.

Ook het wisselen van textielrollen t.b.v. handdroging in sanitaire ruimtes kunnen we in combinatie met betrouwbare en gerenommeerde partners aanbieden.

Bedrijfskleding

Voor jou en jouw medewerkers essentieel voor een goede bedrijfsvoering: Praktische, comfortabele en vooral schone bedrijfskleding, en voor dat laatste kunnen wij zorgen.

SMB neemt voor jou de zorg uit handen om het personeel van schone bedrijfskleding te blijven voorzien. Op vaste dagen halen we de bedrijfskleding op en op vaste dagen brengt SMB de bedrijfskleding weer keurig netjes en schoon terug. Je hebt er geen omkijken meer naar en jouw personeel kan zo weer aan de slag!

Offerte aanvragen

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kun je met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 – 618 745 of gebruik maken van het onderstaande formulier.