Home Schoonmaakbedrijf Strijen

Schoonmaakbedrijf Strijen, dát is Schoonmaakbedrijf Both

Schoonmaakbedrijf Strijen is wat je zoekt. Schoonmaakbedrijf Both is werkzaam in Strijen en gelooft dat een hygiënische, nette werkruimte een positieve invloed heeft op klanten, bezoekers en personeel. Een opgeruimd en schoon pand zorgt voor een gezonde geest, optimaal werkgeluk en een betere productiviteit. Bovendien is een schoon bedrijfspand een visitekaartje voor klanten en bezoekers. Door directe communicatie met onze klanten en medewerkers zorgen we voor schoonmaak op maat, ook bij jou in Strijen.

Ons personeel wordt opgeleid, gemotiveerd en gecontroleerd om de beste schoonmaak te leveren in Strijen. Schoonmaakbedrijf Both, ook wel bekend als SMB, is NEN4400-1 gecertificeerd.

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Strijen en omstreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag meteen een offerte aan voor schoonmaak in Strijen. Schoonmaakbedrijf Both verzorgt in de regio Strijen het dagelijks schoonmaakonderhoud van onder andere kantoorpanden, winkelpanden, bedrijfsgebouwen, industriële panden, scholen, (zorg)instellingen, horecagelegenheden en de medische sector.

We zijn gespecialiseerd in schoonmaken, glasbewassing en specialistisch vloeronderhoud. Maar ook voor andere disciplines van facilitaire dienstverlening als schoonmaakbedrijf Strijen kun je bij Schoonmaakbedrijf Both terecht. Klik op deze link voor onze diensten.

Daarnaast leveren we als facilitair partner vanuit onze groothandel een uitgebreid assortiment aan middelen en materialen ten behoeve van jouw sanitaire en industriële lijn. Ook hebben we een webshop voor onder andere mondmaskers, nitril handschoenen en desinfectiemiddelen: Mondmaskers-Online

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Strijen is wat je zocht en je hebt ons gevonden! Wil je een offerte aanvragen voor de facilitaire dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Both in de regio Strijen? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 0186 – 618 745 of door middel van onderstaand formulier.