Afvalverwijdering met vaste frequentie

Milieuservice

Bij iedere organisatie komt afval vrij. De meest bekende manier voor afvalinzameling in het bedrijfsleven is het inzamelen van afval met behulp van rolcontainers. Dit is niet vreemd, want rolcontainers zijn er in veel verschillende soorten, maten en zelfs kleuren. Dat maakt van rolcontainers een uitermate geschikt middel om afvalstromen gescheiden in te zamelen. Door voor iedere afvalstroom een andere kleur rolcontainer te gebruiken, maken we het een stuk eenvoudiger om te zien welk afval waar weggegooid dient te worden.

Kies daarom voor de milieuservice van SMB. Met de milieuservice van SMB kies je voor het gemak van het all-in-one concept, one-stop-shopping dus. Eenvoudiger en economischer kan het niet. We bieden je efficiënte en milieubewuste verwijdering van jouw afval tegen concurrerende prijzen.

Met onze vaste partner werken we al jarenlang samen. We nemen je wensen en behoeftes door op het gebied van afvalverwijdering zodat we de perfecte oplossing kunnen bieden. Restafval, papier, karton, alles kunnen we af laten voeren, zowel op frequente basis als op afroep.

Offerte aanvragen

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kun je met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 – 618 745 of gebruik maken van het onderstaande formulier.