Niets werkt zo fijn als een schone werkplek

Schoonmaak

De eerste indruk van jouw bedrijf is bepalend. Dit geldt voor relaties en medewerkers. En omdat jouw bedrijfspand een visitekaartje is, zorgt SMB ervoor dat onze medewerkers klantvriendelijk en representatief werken. SMB kan dit dagelijks of wekelijks voor je verzorgen. We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende offerte op maat.

Incidentele schoonmaak

Ben je op zoek naar tijdelijke vervanging of heb je een incidentele klus?
We kunnen je onze diensten ook tijdelijk aanbieden, bijvoorbeeld tijdens en/of na een verbouwing. Tevens bieden we je de mogelijkheid om jouw eigen interieurverzorg(st)er te vervangen tijdens ziekte en verlof.

Specialistische schoonmaak

Diepreinigen/stoomcleanen sanitair
Het diep reinigen van sanitair, voegen en wand- en vloertegels door middel van stoom cleanen kunnen we periodiek voor je verzorgen.

Incidentele woningschoonmaak
Ook op het gebied van woningschoonmaak hebben we ruime ervaring. Al jaren lang zijn we een trouwe partner van notariskantoren, makelaars en instellingen als de GGD en diverse gemeentes in de regio. Tot onze specialismen behoort onder andere het uitruimen en ontsmetten van woningen met achterstallig onderhoud. Maar ook het uitruimen en schoonmaken van een woning ten behoeve van een verhuizing of na het overlijden van de bewoner behoort tot onze mogelijkheden. Het verwijderen van grof vuil verzorgen we uiteraard ook voor je.

Computeronderhoud
Sluipende vervuiling bedreigt jouw computer- en telefoonapparatuur. De ventilatoren van pc’s zuigen dagelijks veel stof aan. In toetsenborden verzamelen zich stof en kruimels.

Computermuizen, toetsenborden, touchscreens, printers en telefoons zijn bronnen van bacteriën, virussen en huidirritaties. Uit microbiologisch onderzoek blijkt dat zich op deze apparatuur tienduizenden micro-organismen kunnen ophouden. Meestal onzichtbaar, altijd ongewenst!

Computerreiniging moet zorgvuldig en vakkundig gebeuren. Aan SMB kun je dit met een gerust hart toevertrouwen. SMB biedt je een maatwerkpakket voor jouw computerreiniging, waarmee je de levensduur van jouw apparatuur verlengt en de kans op storingen verkleint.

Particulier onderhoud
We kunnen ook het wekelijks schoonhouden van jouw woonhuis of thuiskantoor verzorgen.