Leverancier voor sanitaire en industriële lijn

Groothandel

Vanuit ons moderne magazijn zijn we je graag van dienst

In al jouw behoeften op het gebied van sanitaire middelen, materialen en dispensers van papier, zeep en luchtverfrissers kunnen we je voorzien. SMB is onder andere leverancier van de Pearl White en Pearl Black lijnen. Ook de vullingen van de dispensers, zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep en luchtverfrissers kunnen we aan je leveren.

Daarnaast leveren we ook diverse producten voor de fabriek, werkplaats, productiehal, etcetera. Je kunt hierbij denken aan industriële handzeep, poetspapier, absorbtiekorrels, enzovoort.

Je kunt in onze KlantApp en KlantPortal jouw bestelling plaatsen waarna deze altijd binnen een week wordt bezorgd. We hanteren in principe vaste bezorgdagen per regio, klik hier voor de actuele routes. Als je bijvoorbeeld de dag voorafgaand aan de vaste dag in jouw regio bestelt, dan bezorgen we daar de volgende werkdag al.

 

 

Tevens is het mogelijk om al jouw schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines bij ons te bestellen. Mede dankzij onze jarenlange relaties met onze leveranciers hebben we aantrekkelijke kortingen kunnen bedingen, waar we je uiteraard ook van mee willen laten profiteren. Sinds een aantal jaar leveren we ook onder andere mondmaskers, nitril handschoenen, desinfecterende handgel en desinfectiezuilen en -middelen.

Offerte aanvragen

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kun je met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 – 618 745 of gebruik maken van het onderstaande formulier.