Referenties

Relaties en medewerkers aan het woord, dit vinden zij van SMB

Dolf en Marcia

Het is inmiddels al  meer dan 6 jaar geleden (augustus 2017) dat Marcia bij SMB is begonnen met werken.

Ik herinner mij dat ik tegen haar zei “joh dat hou jij niet vol met jouw achtergrond”. Tenslotte kwam zij uit de neonatologie (kindergeneeskunde) en was zij in Brazilië kinderarts. Maar door allerlei rompslomp met haar papieren en onze zoon Thorsten pakte het heel anders uit en  doet zij  het schoonmaakwerk met veel plezier en ook met passie en dat verbaasde mij wel een beetje. Ikzelf was inmiddels met pensioen( ik kwam uit de meteorologie en later de accountancy) en reed haar van het ene pand naar het andere en eigenlijk dacht ik dat ik haar net zo goed kon gaan helpen.

Marcia werkte toen ook nog op zaterdag in de vroege ochtend  en we dachten als ik haar kon gaan helpen dat het wat minder zwaar en sneller zou gaan. Zodoende kwam SMB op het idee om via een 0-uren contract mij aan Marcia te koppelen. Ja dat heb ik geweten want zij zat er bovenop en o wee als ik het in haar ogen niet goed deed.

Inmiddels is er veel veranderd en doe ik niet voor haar onder.  Zelf werk ik nu dus ook alweer sinds eind 2019 bij SMB. Wij zijn ons inmiddels thuis gaan voelen en ik doe ook panden zelfstandig. We hebben het prima naar ons zin en vinden het leuk om door te gaan bij SMB. Ook de sfeer met collega’s is leuk en gezellig en het is een leuk bedrijf.

Als het aan ons ligt gaan wij zo lekker door 😊

Dolf (ook namens Marcia)

Ionela

Hoi ! Mijn naam is Ionela en ik heb de functie van schoonmaker binnen het bedrijf smb.

Ik ben 2 jaar geleden via het uitzendbureau begonnen en zo kwam ik in aanraking met smb. Ik werkte afwisselend voor een ander bedrijf, maar ik wilde eigenlijk direct en alleen voor smb werken.

Waarom wil ik nog steeds voor smb werken? Hmmm 🙂 Ik heb veel redenen: in de eerste plaats hou ik van wat ik doe, ik hou van mijn werk en ik hou van dit bedrijf. Zeer goede communicatie tussen werknemers en werkgever, ze zullen je altijd helpen, ik heb geweldige collega’s en zeer vriendelijke klanten.

Groetjes,Ionela 🤗

Stephan

Hoi,

ik ben Stephan en ik ben schoonmaker bij Schoonmaakbedrijf Both.

Ik ben in contact gekomen met Schoonmaakbedrijf Both via het uitzendbureau.

Ik werk graag bij dit bedrijf omdat er leuke collega’s zijn en de bedrijven waar ik terecht kom zijn aardig en respectvol naar hun schoonmakers toe.

Arlinda

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Arlinda een vrouw van 51 jaar en ik heb samen met mijn man Nico 2 zonen en een dochter, ook hebben we het geluk dat we al kleinkinderen hebben.
Mijn functie binnen SMB is Algemeen schoonmaak medewerkster.

Hoe ik in contact ben gekomen met SMB?

Mijn tweelingzusje Esther had al een werkverleden bij SMB en hoorde altijd leuke verhalen van haar.

Toen ik meer uren kon gaan maken en dit niet mogelijk was bij mijn oude werkgever werd ik gebeld door mijn collega Andrea of ik samen met haar op sollicitatiegesprek wilde komen, ze was Lizzy op de weekmarkt tegengekomen en hun zochten goed personeel. Dat was een hartstikke leuk gesprek en zo ben ik alweer 3 en een half jaar werkzaam in dit leuke familiebedrijf.

Zelf wil ik heel graag bij SMB blijven werken omdat het echt een leuk familiebedrijf is waar ook leuke activiteiten georganiseerd worden laatst zijn we nog met een ploeg wezen uit eten, zo leer je ook je andere collega’s kennen.

Schoonmaakwerk is zwaar werk maar ook hier kijken ze met zijn allen hoe je rooster afgestemd kan worden zodat je het lichamelijk en geestelijk vol kan houden.

Ook ben ik trots op mijn SMB-auto waar ik tijdens en na mijn werk mee rond tuft.

Daarom ik ben super blij met de Firma SMB

 

Kenny

Wie ben jij en welke functie vervul jij binnen SMB?

Ik ben Kenny Vermunt, 37 jaar oud en woonachtig in Koewacht. Na de opleiding Onderwijsassistent ben ik gaan werken als PGB-begeleider in het speciaal onderwijs en heb ik 4 jaar gewerkt in de kinderopvang in de regio Goes, tevens was ik vice- voorzitter  van de ondernemingsraad. Na die 4 jaar ben ik terecht gekomen in de gehandicaptenzorg en heb daar 9 jaar met vooral agressie gewerkt, ook daar zat ik in de ondernemingsraad. Na een jaar rust ben ik de schoonmaak in gegaan.

Binnen SMB vervul ik de functie ” meewerkend voorman “, ook wel vliegende keep.

Hoe ben je in contact gekomen met SMB?

Ik was werkzaam voor HE cleaning en in 2021 zijn we overgenomen door SMB. Daar kreeg ik gelijk de functie als meewerkend voorman. Ik ken namelijk alle klanten van binnen en buiten..

Waarom wil jij blijven werken bij SMB?

Ondanks dat we in Zeeuws Vlaanderen zitten en de afstand soms groot voelt, merk ik ook de verbondenheid. Een enorme gedrevenheid om er samen wat van te maken. Samen met de rayonleiding in Zeeuws Vlaanderen maken we er soms een enorme dolle boel van. Zo houden we het in de drukke tijden het langste vol. Want Zeeuws Vlaanderen is momenteel enorm aan het groeien, met dank aan de gedrevenheid van SMB. Ik wil vooral blijven omdat ik de stress van de zorg niet mis.

Daniëlle

Hoi,

Ik zal me even voorstellen, ik ben Danielle van Helmond, getrouwd met Johan en moeder van Wesley (24) en Dominique (22) jaar en woonachtig in Klaaswaal.
Mijn fuctie binnen SMB is medewerker algemeen of ook wel interieurverzorgster genoemd.

Hoe ben ik in contact gekomen met SMB?

Bijna 24 jaar geleden kwam Gertie, de moeder van Tim, Lizzy en Chester, binnen in de winkel waar ik toen werkte. Ik was net moeder geworden en dat was niet makkelijk te combineren. Gertie had daar oog voor dus vroeg aan mij: “Als je wat anders zoekt met makkelijkere tijden, neem dan contact met me op.”

Zo gezegd zo gedaan en na een kort gesprek en mooie uren nam ik ontslag bij die toenmalige werkgever en trad ik 01-11-1999 in dienst bij SMB.

Waarom wil ik blijven werken bij SMB?

Ik heb fantastische panden , leuke mensen waar ik werk, waaronder woonhuizen, een bedrijf en een woongroep met mensen met een beperking. Ik ga nooit chagrijnig naar mijn werk. Twee keer in de week werk ik met een collega en dat is een leuke afwisseling. Verder werk ik zelfstandig.

Mijn motto is Carpe Diem (pluk de dag)

Voor de rest vind ik dat ze bij SMB mij heerlijk mijn gang laten gaan, ik regel alles  zelf en heb nog nooit een klacht gehad. Het is geven en nemen zeg ik altijd .

Groetjes ,

Danielle van Helmond

Catharina

Mijn naam is Catharina de Jong.

Ik ben 43 jaar en woon in Middelharnis op ons mooie eiland Goeree Overflakkee. Ik heb 2 dochters, Christel en Amy.

Ik ben begonnen op 1 november 2016 bij SMB als algemeen schoonmaakmedewerker. Ik ben toen begonnen met een aantal uurtjes en dat is in de loop der jaren uitgebreid naar 37 uur per week. Graag wil ik bij SMB blijven werken, omdat ik over het algemeen hele leuke panden heb bij klanten waar ik het gevoel krijg dat ik gewaardeerd wordt. Ik werk bij 8 verschillende panden.

Er zijn maar weinig dagen dat ik geen zin heb om te werken. Het geeft me een goed gevoel als alles weer netjes schoon en opgeruimd is , al is dat bij sommige panden soms helaas maar van korte duur. Ik werk heel erg zelfstandig en volgens een vast rooster. Het enige jammere is dat je je collega’s eigenlijk niet zo vaak ziet.

Groetjes Catharina

Jill

Hoi,

ik ben Jill, ik ben 33 jaar en ben woonachtig in de Hoeksche Waard, samen met mijn dochtertje van 4.
Ik vervul de functie van Meewerkend Voordame binnen SMB en dit doe ik met heel veel plezier.

Ik ben via vriendinnen bij SMB terecht gekomen die er overigens ook al jaren werken. Ik hoop dit zelf ook te mogen ervaren.
Ik vind het een heel fijn bedrijf om voor te mogen werken.

Als er iets is of je wilt gewoon even een praatje maken kan dat, en staan daar altijd de juiste mensen voor je klaar.

Groetjes Jill