Home Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Door middel van dit formulier kun je bij ons een offerte aanvragen. We bespreken in een persoonlijk gesprek je wensen zodat we een passende en scherpe offerte kunnen maken. De velden voor je naam, telefoonnummer en bericht zijn verplichte velden zodat we je goed kunnen bereiken. Heb je ook een mailadres? Vul dat dan bij voorkeur ook in.

Wat onze relaties en medewerkers vertellen

Referenties

Daniëlle

Hoi,

Ik zal me even voorstellen, ik ben Danielle van Helmond, getrouwd met Johan en moeder van Wesley (24) en Dominique (22) jaar en woonachtig in Klaaswaal.
Mijn fuctie binnen SMB is medewerker algemeen of ook wel interieurverzorgster genoemd.

Hoe ben ik in contact gekomen met SMB?

Bijna 24 jaar geleden kwam Gertie, de moeder van Tim, Lizzy en Chester, binnen in de winkel waar ik toen werkte. Ik was net moeder geworden en dat was niet makkelijk te combineren. Gertie had daar oog voor dus vroeg aan mij: “Als je wat anders zoekt met makkelijkere tijden, neem dan contact met me op.”

Zo gezegd zo gedaan en na een kort gesprek en mooie uren nam ik ontslag bij die toenmalige werkgever en trad ik 01-11-1999 in dienst bij SMB.

Waarom wil ik blijven werken bij SMB?

Ik heb fantastische panden , leuke mensen waar ik werk, waaronder woonhuizen, een bedrijf en een woongroep met mensen met een beperking. Ik ga nooit chagrijnig naar mijn werk. Twee keer in de week werk ik met een collega en dat is een leuke afwisseling. Verder werk ik zelfstandig.

Mijn motto is Carpe Diem (pluk de dag)

Voor de rest vind ik dat ze bij SMB mij heerlijk mijn gang laten gaan, ik regel alles  zelf en heb nog nooit een klacht gehad. Het is geven en nemen zeg ik altijd .

Groetjes ,

Danielle van Helmond

Catharina

Mijn naam is Catharina de Jong.

Ik ben 43 jaar en woon in Middelharnis op ons mooie eiland Goeree Overflakkee. Ik heb 2 dochters, Christel en Amy.

Ik ben begonnen op 1 november 2016 bij SMB als algemeen schoonmaakmedewerker. Ik ben toen begonnen met een aantal uurtjes en dat is in de loop der jaren uitgebreid naar 37 uur per week. Graag wil ik bij SMB blijven werken, omdat ik over het algemeen hele leuke panden heb bij klanten waar ik het gevoel krijg dat ik gewaardeerd wordt. Ik werk bij 8 verschillende panden.

Er zijn maar weinig dagen dat ik geen zin heb om te werken. Het geeft me een goed gevoel als alles weer netjes schoon en opgeruimd is , al is dat bij sommige panden soms helaas maar van korte duur. Ik werk heel erg zelfstandig en volgens een vast rooster. Het enige jammere is dat je je collega’s eigenlijk niet zo vaak ziet.

Groetjes Catharina