Home Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Door middel van dit formulier kun je bij ons een offerte aanvragen. We bespreken in een persoonlijk gesprek je wensen zodat we een passende en scherpe offerte kunnen maken. De velden voor je naam, telefoonnummer en bericht zijn verplichte velden zodat we je goed kunnen bereiken. Heb je ook een mailadres? Vul dat dan bij voorkeur ook in.
Wat onze relaties en medewerkers vertellen

Referenties

Catharina

Mijn naam is Catharina de Jong.

Ik ben 43 jaar en woon in Middelharnis op ons mooie eiland Goeree Overflakkee. Ik heb 2 dochters, Christel en Amy.

Ik ben begonnen op 1 november 2016 bij SMB als algemeen schoonmaakmedewerker. Ik ben toen begonnen met een aantal uurtjes en dat is in de loop der jaren uitgebreid naar 37 uur per week. Graag wil ik bij SMB blijven werken, omdat ik over het algemeen hele leuke panden heb bij klanten waar ik het gevoel krijg dat ik gewaardeerd wordt. Ik werk bij 8 verschillende panden.

Er zijn maar weinig dagen dat ik geen zin heb om te werken. Het geeft me een goed gevoel als alles weer netjes schoon en opgeruimd is , al is dat bij sommige panden soms helaas maar van korte duur. Ik werk heel erg zelfstandig en volgens een vast rooster. Het enige jammere is dat je je collega’s eigenlijk niet zo vaak ziet.

Groetjes Catharina

Jill

Hoi,

ik ben Jill, ik ben 33 jaar en ben woonachtig in de Hoeksche Waard, samen met mijn dochtertje van 4.
Ik vervul de functie van Meewerkend Voordame binnen SMB en dit doe ik met heel veel plezier.

Ik ben via vriendinnen bij SMB terecht gekomen die er overigens ook al jaren werken. Ik hoop dit zelf ook te mogen ervaren.
Ik vind het een heel fijn bedrijf om voor te mogen werken.

Als er iets is of je wilt gewoon even een praatje maken kan dat, en staan daar altijd de juiste mensen voor je klaar.

Groetjes Jill