Jouw bedrijfspand is een visitekaartje

Glasbewassing

Dat is een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan onze specialisten. Ze verzorgen de werkzaamheden tot in de perfectie. Dankzij ladders, hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen ze zowel binnen als buiten elk pand, groot of klein, de beglazing én de kozijnen efficiënt en effectief reinigen. We kunnen zowel éénmalig als periodiek de glasbewassing verzorgen.

We werken uiteraard volgens alle gestelde eisen en richtlijnen die de ARBO-wetgeving ons op legt. Alle materialen voldoen aan alle eisen en worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd. Onze glazenwassers zijn vakbekwame en goed opgeleide mensen.

Regelmatig onderhoud verlengt levensduur glas en kozijnen

Periodiek onderhoud

We onderhouden al sinds het begin van het bestaan van ons bedrijf diverse gebouwen, van kleine winkeltjes tot complete zorginstellingen en kantoorgebouwen.

Verontreiniging door regenwater en buitenlucht vormen een voortdurende bedreiging van de buitenbeglazing en kozijnen. Goed glasonderhoud is een investering in het behoud van de uitstraling én de kwaliteit van jouw bedrijfspand. Door renovatie en polijsten wordt aangetaste en doffe beglazing weer als nieuw.

Tuckerpole

Het Tuckerpolesysteem is een uit Amerika afkomstig systeem en maakt gebruik van gedemineraliseerd water. Het wordt ook wel “telescoopbewassing” genoemd, aangezien het, door de stok te verlengen, mogelijk is om tot wel 15 meter hoog ramen te wassen.

Dit systeem heeft een aantal voordelen ten opzichte van een hoogwerker. Het neemt minder ruimte in, is goedkoper en er zijn minder eisen aan de ondergrond. Indien gewenst kunnen we in overleg met jou deze manier van glazenwassen aanbieden.

Offerte aanvragen

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kun je met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 – 618 745 of gebruik maken van het onderstaande formulier.