Schoonmaakbedrijf Both

Groothandel

In al uw behoeften op het gebied van sanitaire middelen, materialen en dispensers van papier, zeep en luchtverfrissers kunnen wij u voorzien. SMB is onder andere leverancier van de Pearl White en Pearl Black lijnen. Ook de vullingen van de dispensers, zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep en luchtverfrissers kunnen wij aan u leveren.

Daarnaast leveren wij ook diverse produten voor uw fabriek, werkplaats, productiehal, etcetera. U kunt hierbij denken aan industriële handzeep, poetspapier, absorbtiekorrels, enzovoort.

Tevens is het mogelijk al uw schoonmaakmiddelen, -materialen en machines bij ons te bestellen. Mede dankzij onze jarenlange relaties met onze leveranciers hebben wij aantrekkelijke kortingen kunnen bedingen, waar wij u uiteraard ook van mee willen laten profiteren.

Goed om te weten is dat u via uw eigen beschermde omgeving op onze Klant Portal altijd inzage heeft in uw facturen, contracten en getekende offertes. Bovendien kunt u hier online uw bestelling plaatsen waarna deze altijd binnen een week kosteloos wordt bezorgd. Wij hanteren in principe vaste bezorgdagen per regio. Als u bijvoorbeeld in Rotterdam gevestigd bent dan bezorgen wij daar op donderdag. Als u woensdag bestelt heeft u uw bestelling zelfs de volgende dag dus al in huis. Hier vind u alles over onze Klant Portal.

Voor een oriënterend gesprek, een advies met betrekking tot uw behoeftes op het gebied van bovenstaande zaken of het uitbrengen van een passende offerte zijn wij uiteraard te allen tijde bereid op een door u gewenst moment.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via de onderstaande buttons Contact en Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 

Actie iPod Shuffle

Ontvang nu een gratis iPod Shuffle...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>

Milieu

Steeds meer bedrijven en organisaties zien het belang van MVO...
lees verder >>