Schoonmaakbedrijf Both

 

Vacatures

Als jij iemand weet die bij ons zou willen werken en naar ons doorverwijst, en diegene gaat ook echt bij ons werken en blijft ook bij ons werken, dan wordt jij daarvoor door ons beloond! 

Voor onderstaande projecten zijn wij per direct op zoek naar personeel:

Op dit moment zijn er diverse openstaande projecten. Informeer via mail of telefoon naar de openstaande projecten of mogelijkheden voor jou. Je kunt uiteraard altijd vrijblijvend solliciteren.
Lijkt dit je wat voor jezelf of weet je wellicht iemand die hierin interesse heeft ? Mail dan naar lizzy@schoonmaakbedrijfboth.nl 

Vast schoonmaakwerk voor een interieurverzorg(st)er:
Schoonmaakbedrijf Both zoekt regelmatig vast schoonmaakpersoneel. Wij hebben normaal gesproken altijd
diverse vacatures voor verschillende tijden en gebieden. Wij bieden diverse projecten aan in de ochtend, middag en avond. Je kunt altijd vrijblijvend solliciteren: klik hier om te solliciteren via ons online sollicitatieformulier.

Bijbaan / studenten
Wil je naast je studie of baan extra geld bijverdienen? Schoonmaakbedrijf Both biedt schoonmaakuren aan in de
ochtend, middag en avond. Ook als student ben je natuurlijk van harte welkom bij SMB! Je kunt vrijblijvend solliciteren, geef daarbij jouw beschikbaarheid aan per periode of week en wij kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn: klik hier om te solliciteren via ons online sollicitatieformulier.

Vakantiewerk:
Ben jij op zoek naar leuk en vooral goed betaald vakantiewerk? Dan ben je bij Schoonmaakbedrijf Both aan het juiste adres! Solliciteer direct en je hoort zo spoedig mogelijk van ons: klik hier om te solliciteren via ons online sollicitatieformulier.

Stage
Schoonmaakbedrijf Both is een erkend leerbedrijf. Wij bieden studenten een fijne en leerzame stageplek aan. Voor meer informatie of om te solliciteren kun je mailen naar dit adres: pz@schoonmaakbedrijfboth.nl 

Zijn er geen openstaande vacatures, of ben je naar iets anders op zoek? Doe een open sollicitatie: klik hier om te solliciteren via ons online sollicitatieformulier. Je kunt ook een sollicitatiebrief sturen of mailen naar:

Schoonmaakbedrijf Both
t.a.v. Personeels Zaken
Spykerlaan 1
3261 NG  Oud-Beijerland

pz@schoonmaakbedrijfboth.nl

Bij SMB streven we naar lange dienstverbanden.

Dat is immers de beste garantie voor continuïteit en kwaliteit. Onze zorgvuldige selectiewijze leidt tot tevreden, gemotiveerde en trotse medewerkers die hun werk met plezier en betrokkenheid verrichten.

Ondanks veel verloop in de schoonmaakbranche hebben we bij SMB veel medewerkers met dienstverbanden van meer dan 10 jaar tot soms wel 25 jaar. Uitzonderlijke dienstverbanden in de schoonmaak, waar wij trots op zijn!

Dit is wat wij jou bieden:

  • Een goed salaris
  • Zekerheid en gegarandeerde uren
  • Schoonmaakopleiding in ons eigen opleidingscentrum in ons bedrijfspand
  • Ongeveer 250 leuke collega's
  • Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie
  • Mogelijkheid auto van de zaak (in sommige gevallen, afhankelijk van het aantal uren dat je wilt gaan werken)

Vermeld in je sollicitatiebrief altijd je adresgegevens, je telefoonnummer (vast en/of mobiel), je e-mail adres, je geboortedatum, wanneer je beschikbaar bent, hoeveel uur per week je wilt werken en of je in het bezit bent van een rijbewijs en eventueel ook eigen vervoer. Aan de hand van je sollicitatiebrief zullen wij beoordelen of er een passende functie voor je is. In dat geval zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 

Schoonmaak

Niets werkt zo fijn als een schone werkplek...
lees verder >>

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>