Schoonmaakbedrijf Both

Schoonmaakproducten

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud hebben wij een groot assortiment aan schoonmaakproducten en materialen samengesteld waar onze medewerkers dagelijks mee werken. Deze producten zijn zoveel als mogelijk milieu ontlastend, wat inhoudt dat ze voor 99% biologisch afbreekbaar zijn binnen de daarvoor gestelde termijn. Ook het gebruik van geconcentreerde middelen draagt bij aan een lager verbruik aan middelen, lagere milieubelasting door minder bezorgmomenten en minder afval van verpakkingsmaterialen.

Door toepassing van microvezel technieken is het verbruik van de producten drastisch verlaagd met alle positieve gevolgen voor het milieu als gevolg. Tevens zijn de microvezel producten vele malen duurzamer dan de traditionele producten en daardoor produceren we minder afval. Een microvezeldoekje kan tot wel 1000 maal worden gewassen!

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via de onderstaande buttons Contact en Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 

Schoonmaak

Niets werkt zo fijn als een schone werkplek...
lees verder >>

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>