Schoonmaakbedrijf Both

Schoonmaakwerk is mensenwerk

Schoonmaken is mensenwerk. We investeren veel in de opleiding en training van mensen op alle niveau's in de organisatie en doen er alles aan om hen te binden. Het leidt tot goed opgeleide, gemotiveerde en trotse medewerkers die hun werk met plezier en betrokkenheid verrichten. Schoonmaakwerk is ook dankbaar werk, dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze ruim 300 medewerkers. Het is de basis van het succes, de professionaliteit en de expertise van SMB. Daarom doen vele tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten.

Ben jij ook geïnteresseerd in een baan in de schoonmaak? Wij hebben altijd wel openstaande vacatures, klik hier om naar onze vacaturepagina te gaan.

Jerusalema Challenge SMB

Eind 2020 hebben we met vele van onze medewerkers meegedaan aan de Jersualema Challenge. Dit is een schitterende video geworden waar saamhorigheid duidelijk zichtbaar is. Wij zijn dan ook heel rg trots op alle medewerkers die deze video mogelijk hebben gemaakt!

CAO

De geldende CAO is ten alle tijden te downloaden en in te zien op onze PersoneelsPortal. Tevens is de meest recente versie altijd in te zien op de website van het RAS: www.ras.nl én is sinds maart 2018 de CAO ook als app te downlaoden in de App Store en de Google Play Store.

Vanaf 1 december 2014 is onze Personeels Portal al online!!!

Op deze portal kun je onder andere je bestellingen doorgeven en diverse formulieren downloaden, waaronder bijvoorbeeld de CAO, maar ook je loonstrookje en je jaaropgave. Daarnaast kun je gegevens inzien en wijzigen, berichten sturen, de laatste nieuwtjes lezen en nog veel meer.

 

 

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 
mondmasker mondmaskers mondkapje mondkapjes

De webshop van SMB

Voor bijvoorbeeld nitril handschoenen en mondmaskers 
bezoek de webshop >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>

Milieu

Steeds meer bedrijven en organisaties zien het belang van MVO...
lees verder >>

Schoonmaak

Niets werkt zo fijn als een schone werkplek...
lees verder >>