Schoonmaakbedrijf Both

Klant Portal Schoonmaakbedrijf Both

Altijd online toegang tot alle relevante informatie

Of het nu gaat om verzonden facturen, actuele planning, getekende contracten, huidige werkschema of verslagen van periodieke controles en evaluatiegesprekken, u kunt alles online vinden in uw eigen omgeving op onze Klant Portal.

Ruim 3 jaar na de introductie van onze eerste versie van de Klant Portal, vonden wij het tijd voor een nieuwe "Look and Feel". Alles is vernieuwd en nog beter samengevoegd, waardoor betere koppelingen met ons systeem zijn ontstaan. Ook kunt u naast de vetrouwde manieren ook via deze Klant Portal een opmerking, suggestie, klacht en zelfs uw bestelling doorgeven. Wij zullen dan binnen 1 werkdag uiterlijk reageren en indien noodzakelijk uiteraard per direct!

Wanneer u nog geen inloggegevens heeft ontvangen of deze bent verloren, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen zodat ook u gebruik kunt maken van de Klant Portal van SMB.

Voor meer informatie, het opvragen van uw inloggegevens, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via de onderstaande buttons Contact en Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Milieu

Steeds meer bedrijven en organisaties zien het belang van MVO...
lees verder >>