Schoonmaakbedrijf Both

Schoonmaakbedrijf Zuid-Holland

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de provincie Zuid-Holland?

Schoonmaakbedrijf Both verzorgt in de provincie Zuid-Holland voor u het dagelijks schoonmaakonderhoud van o.a. kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, industriële panden, scholen, (zorg)instellingen, horecagelegenheden en de medische sector. Daarnaast leveren wij een uitgebreid assortiment aan middelen en materialen ten behoeve van uw sanitaire en industriële lijn.

Klik hier voor onze huidige WELKOMST ACTIES!

Ons personeel wordt opgeleid, gemotiveerd en gecontroleerd om de beste schoonmaakservice te leveren in de provincie Zuid-Holland. Een smetteloze werkruimte werkt immers bevorderend voor productiviteit en een goede werksfeer. Schoonmaakbedrijf Both, ook wel bekend als SMB, is NEN4400-1 gecertificeerd.

Schoonmaakbedrijf Both gelooft dat een hygiënische, nette werkruimte een zeer positieve naslag heeft op het personeel. Door directe communicatie met onze klanten zorgen wij voor een schoonmaakservice op maat.

Klik hier als u graag meer informatie wilt aanvragen over de diensten van Schoonmaakbedrijf Both in de provincie Zuid-Holland. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via de onderstaande buttons Contact en Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 
mondmasker mondmaskers mondkapje mondkapjes

Mondmaskers

Nu voor nette prijzen te koop in onze webshop 
bezoek de webshop >>

Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje...
lees verder >>

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>