Schoonmaakbedrijf Both

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de regio Den Haag?

Schoonmaakbedrijf Both verzorgt in de regio Den Haag voor u het dagelijks schoonmaakonderhoud van o.a. kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, industriële panden, scholen, (zorg)instellingen, horecagelegenheden en de medische sector. Daarnaast leveren wij een uitgebreid assortiment aan middelen en materialen ten behoeve van uw sanitaire en industriële lijn.

Klik hier voor onze huidige WELKOMST ACTIES!

Ons personeel wordt opgeleid, gemotiveerd en gecontroleerd om de beste schoonmaakservice te leveren in Den Haag. Een smetteloze werkruimte werkt immers bevorderend voor productiviteit en een goede werksfeer. Schoonmaakbedrijf Both, ook wel bekend als SMB, is NEN4400-1 gecertificeerd.

Schoonmaakbedrijf Both gelooft dat een hygiënische, nette werkruimte een zeer positieve naslag heeft op het personeel. Door directe communicatie met onze klanten zorgen wij voor een schoonmaakservice op maat.

Klik hier als u graag meer informatie wilt aanvragen over de diensten van Schoonmaakbedrijf Both in de regio Den Haag. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via de onderstaande buttons Contact en Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 

Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje...
lees verder >>

Actie iPod Shuffle

Ontvang nu een gratis iPod Shuffle...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>