Schoonmaakbedrijf Both

SMB, SVS en Savantis samen succesvol

In ons bedrijfspand hebben wij een eigen Opleidings- en Kenniscentrum gerealiseerd waar wij ons personeel intern kunnen opleiden. Hierbij werken wij samen met SVS en SAVANTIS. Beide organisaties zijn een begrip in de schoonmaakbranche en de opleidingen die zij verzorgen zijn de standaard in de branche. Het doel van SMB, SVS en SAVANTIS is het stimuleren, organiseren en uitvoeren van opleidingen voor werknemers die zich op professionele wijze bezighouden met schoonmaakonderhoud in de meest ruime zin. Sinds november 2009 mogen wij ons dan ook een Erkend Leerbedrijf noemen, wat wij uiteraard met gepaste trots uitdragen.

In 2021 hebben maar liefst 19 medewerkers in april hun opleiding gevolgd en afgerond, verdeeld over een ochtend- en middaggroep:

20210415 ochtendgroep

20210415 middaggroep

 

Ook in november 2017 is er weer een grote groep medewerkers van SMB in een aantal weken opgeleid voor de SVS cursus Basisopleiding Schoonmaken. Deze enthousiaste groep was zeer leergierig en toonde veel inzet volgens de docent.

In juni 2016 is er weer een grote groep medewerkers van SMB opgeleid en geslaagd voor de SVS Basisopleiding Schoonmaken.

Cursusgroep juni 2016

 

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 

Vacatures

Bij SMB streven we naar lange dienstverbanden...
lees verder >>

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>