Schoonmaakbedrijf Both

Groothandel

 

Sinds kort leveren wij ook onder andere mondmaskershandschoenenhandgel en desinfectiezuilen en -middelen. Hiervoor hebben wij zelfs een speciale webshop: mondmaskers-online.nl

In al uw behoeften op het gebied van sanitaire middelen, materialen en dispensers van papier, zeep en luchtverfrissers kunnen wij u ook voorzien. SMB is onder andere leverancier van de Pearl White en Pearl Black lijnen. Ook de vullingen van de dispensers, zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep en luchtverfrissers kunnen wij aan u leveren.

Daarnaast leveren wij ook diverse produten voor uw fabriek, werkplaats, productiehal, etcetera. U kunt hierbij denken aan industriële handzeep, poetspapier, absorbtiekorrels, enzovoort.

Tevens is het mogelijk al uw schoonmaakmiddelen, -materialen en machines bij ons te bestellen. Mede dankzij onze jarenlange relaties met onze leveranciers hebben wij aantrekkelijke kortingen kunnen bedingen, waar wij u uiteraard ook van mee willen laten profiteren.

Goed om te weten is dat u via uw eigen beschermde omgeving op onze Klant Portal altijd inzage heeft in uw facturen, contracten en getekende offertes. Bovendien kunt u hier online uw bestelling plaatsen waarna deze altijd binnen een week wordt bezorgd. Wij hanteren in principe vaste bezorgdagen per regio, klik hier voor de actuele routes. Als u bijvoorbeeld de dag voorafgaand aan de vaste dag in uw regio bestelt, dan bezorgen wij daar de volgende dag al. 

Voor een oriënterend gesprek, een advies met betrekking tot uw behoeftes op het gebied van bovenstaande zaken of het uitbrengen van een passende offerte zijn wij uiteraard te allen tijde bereid op een door u gewenst moment.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via de onderstaande buttons Contact en Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 
mondmasker mondmaskers mondkapje mondkapjes

De webshop van SMB

Voor bijvoorbeeld nitril handschoenen en mondmaskers 
bezoek de webshop >>

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>