Schoonmaakbedrijf Both

Diepreinigen/stoomcleanen sanitair

Het diep reinigen van sanitair, voegen en wand- en vloertegels door middel van stoom cleanen kunnen wij periodiek voor u verzorgen.

Incidentele woningschoonmaak

Ook op het gebied van woningschoonmaak hebben wij ruime ervaring. Al jaren lang zijn wij een trouwe partner van notariskantoren, makelaars en instellingen als de GGD en diverse Gemeentes in de regio. Tot onze specialismen behoort onder andere het uitruimen en ontsmetten van woningen met achterstallig onderhoud. Maar ook het uitruimen en schoonmaken van een woning ten behoeve van een verhuizing of na het overlijden van de bewoner behoort tot onze mogelijkheden. Het verwijderen van grof vuil verzorgen wij uiteraard ook voor u.

Computeronderhoud

Sluipende vervuiling bedreigt uw computer- en telefoonapparatuur. De ventilatoren van pc’s zuigen dagelijks veel stof aan. In toetsenborden verzamelen zich stof en kruimels.

Computermuizen, toetsenborden, touchscreens, printers en telefoons zijn bronnen van bacteriën, virussen en huidirritaties. Uit microbiologisch onderzoek blijkt dat zich op deze apparatuur tienduizenden micro-organismen kunnen ophouden. Meestal onzichtbaar, altijd ongewenst!

Computerreiniging moet zorgvuldig en vakkundig gebeuren. Aan SMB kunt u dit met een gerust hart toevertrouwen. SMB biedt u een maatwerkpakket voor uw computerreiniging, waarmee u de levensduur van uw apparatuur verlengt en de kans op storingen verkleint.

Particulier onderhoud

Wij kunnen ook het wekelijks schoonhouden van uw woonhuis voor u verzorgen. Vanaf 1 janauri 2010 is dit zeer aantrekkelijk aangezien het BTW tarief is verlaagd van het destijds hoge tarief van 19% naar het huidige lage tarief van slechts 6%.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via de onderstaande buttons Contact en Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 

Milieu

Steeds meer bedrijven en organisaties zien het belang van MVO...
lees verder >>

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>