Schoonmaakbedrijf Both

Mondmaskers-online.nl

Sinds kort hebben wij ook een webshop voor onder andere mondmaskershandschoenen, sneltestenhandgel en desinfectiezuilen en -middelenmondmaskers-online.nl

Deze webshop is ontstaan vanuit de enorme vraag naar mondmaskersdesinfectie middelen en handschoenen van voornamelijk contactberoepen, lokale zorg, MKB-bedrijven, ZZP-ers én particulieren die door de huidige schaarste moeilijk aan betrouwbare producten kunnen komen in een kleinere bestelhoeveelheid.

Onze producten, zoals bijvoorbeeld de mondmaskersdesinfectie middelen en handschoenen, zijn op voorraad, getest en/of gecertificeerd en bovendien scherp geprijsd.

Wanneer je twijfelt aan de kwaliteit of levertijd van de mondmaskers, deinfectie middelen en handschoenen en andere producten, óf als je vragen hebt over één of meerdere producten, dan vragen wij je het contactformulier in te vullen, te bellen óf een whatsapp bericht te sturen naar 06-10 695 695. Wij zullen dan ons best doen om zo spoedig mogelijk te reageren.

Alle producten worden binnen 2 werkdagen verstuurd. Houd er rekening mee dat ook Post.nl hinder ondervindt van het Covid-19 virus waardoor er enige vertraging kan ontstaan. Het is ook mogelijk om jouw voltooide order van mondmaskersdesinfectie middelen en handschoenen zonder verzendkosten bij ons af te halen, deze afhaaloptie kun je selecteren tijdens het afrekenen in de webshop.

Het ophaaladres is Spykerlaan 1 te Oud-Beijerland. De bestelling kan de volgende werkdag tussen 13:00 uur en 16:00 worden opgehaald. Je krijgt hier verder geen mail meer over.

www.mondmaskers-online.nl 

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 
mondmasker mondmaskers mondkapje mondkapjes

De webshop van SMB

Voor bijvoorbeeld nitril handschoenen en mondmaskers 
bezoek de webshop >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>