Schoonmaakbedrijf Both

Sanitaire lijn

Als facilitair dienstverlener heeft SMB een eigen sanitaire lijn samengesteld.

Deze sanitaire lijn is een compleet pakket aan sanitaire middelen, materialen en dispensers voor onder andere papier, zeep en luchtverfrissers. SMB is onder andere leverancier van de kwalitatief hoogwaardige kunststof dispenserlijnen Pearl White en Pearl Black. Ook de vullingen voor de dispensers, zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep en luchtverfrissers kunnen wij aan u leveren. SMB levert voor de grootverbruiker op hele pallets onder andere 1-laags recycled crêpe en 2-laags recycled tissue. Verder leveren we losse folies van 2-, 3- en 4-laags cellulose tissue, alles is mogelijk, al naar gelang u wenst. De cellulose tissue varianten dragen het ECO-label.

In goed onderling overleg brengen wij een voor u zo gunstig mogelijk advies uit op basis van uw wensen en de daarbij behorende kosten en budgetten.
Of het nu gaat om kwalitatief sterke kunststof dispensers of strakke en robuuste RVS dispensers, SMB verzorgt en installeert voor u uw complete sanitaire lijn en bevoorraadt de dispensers met producten die een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding hebben.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via de onderstaande buttons Contact en Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 

Schoonmaak

Niets werkt zo fijn als een schone werkplek...
lees verder >>

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>