Schoonmaakbedrijf Both

De B van Bedrijfsresultaat

Schoonmaakbedrijf Both is een zelfstandige onderneming, onder andere gericht op het behalen van een goed bedrijfsresultaat op diverse vlakken.

Wij zijn niet afhankelijk van externe vermogensverschaffers of van een groot concern. De onderneming voert een consequente strategie met een duidelijke missie en visie, gericht op continuïteit. Een structurele werkwijze zorgt ervoor dat jaarlijks doelstellingen worden bepaald en behaald.

Bedrijfsresultaat bestaat wat ons betreft niet alleen uit ons financiële rendement, maar zoals u kunt lezen onder de kopjes Samenwerking en Milieubeleid spannen wij ons in, om ook op deze gebieden een goed bedrijfsresultaat te behalen. Want als onderneming nemen wij ook bij deze facetten onze verantwoordelijkheid.

Een deel van ons bedrijfsresultaat besteden wij jaarlijks om initiatieven en projecten in de regio te ondersteunen. Zo was SMB jarenlang sponsor van Stichting Voedselbank Hoeksche Waard en zijn wij dat nog steeds bij vele sportverenigingen. Daarnaast zijn wij een financiële en/of facilitaire sponsor van jaarlijkse en éénmalige lokale goede doelen, evenementen en festivals.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via de onderstaande buttons Contact en Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>

Milieu

Steeds meer bedrijven en organisaties zien het belang van MVO...
lees verder >>