Schoonmaakbedrijf Both

Schoonmaakbedrijf Hazerswoude

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de regio Hazerswoude?

Schoonmaakbedrijf Both verzorgt in de regio Hazerswoude voor u het dagelijks schoonmaakonderhoud van o.a. kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, industriële panden, scholen, (zorg)instellingen, horecagelegenheden en de medische sector. Daarnaast leveren wij een uitgebreid assortiment aan middelen en materialen ten behoeve van uw sanitaire en industriële lijn. De facilitaire diensten die Schoonmaakbedrijf Both ook in de regio Hazerswoude aanbiedt zijn onder andere: schoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud. Schoonmaakbedrijf Both heeft voor alle klanten een KlantPortal en tenslotte hebben we ook een webshop Mondmaskers-online.

Klik hier voor onze huidige WELKOMST ACTIES!

Schoonmaakbedrijf Both gelooft dat een hygiënische, nette werkruimte een zeer positieve naslag heeft op het personeel. Door directe communicatie met onze klanten zorgen wij voor een schoonmaakservice op maat. Ons personeel wordt opgeleid, gemotiveerd en gecontroleerd om de beste schoonmaakservice te leveren in Hazerswoude. Een smetteloze werkruimte werkt immers bevorderend voor productiviteit en een goede werksfeer. Schoonmaakbedrijf Both, ook wel bekend als SMB, is NEN4400-1 gecertificeerd

Klik hier als u graag meer informatie wilt aanvragen over de facilitaire diensten van Schoonmaakbedrijf Both in de regio HazerswoudeVoor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via Contact of Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>

Milieu

Steeds meer bedrijven en organisaties zien het belang van MVO...
lees verder >>