Schoonmaakbedrijf Both

Schoonmaakbedrijf Hardinxveld-Giessendam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de regio Hardinxveld-Giessendam?

Schoonmaakbedrijf Both verzorgt in de regio Hardinxveld-Giessendam voor u het dagelijks schoonmaakonderhoud van o.a. kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, industriële panden, scholen, (zorg)instellingen, horecagelegenheden en de medische sector. Daarnaast leveren wij een uitgebreid assortiment aan middelen en materialen ten behoeve van uw sanitaire en industriële lijn. De facilitaire diensten die Schoonmaakbedrijf Both ook in de regio Hardinxveld-Giessendam aanbiedt zijn onder andere: schoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud. Schoonmaakbedrijf Both heeft voor alle klanten een KlantPortal en tenslotte hebben we ook een webshop Mondmaskers-online.

Klik hier voor onze huidige WELKOMST ACTIES!

Schoonmaakbedrijf Both gelooft dat een hygiënische, nette werkruimte een zeer positieve naslag heeft op het personeel. Door directe communicatie met onze klanten zorgen wij voor een schoonmaakservice op maat. Ons personeel wordt opgeleid, gemotiveerd en gecontroleerd om de beste schoonmaakservice te leveren in Hardinxveld-Giessendam. Een smetteloze werkruimte werkt immers bevorderend voor productiviteit en een goede werksfeer. Schoonmaakbedrijf Both, ook wel bekend als SMB, is NEN4400-1 gecertificeerd

Klik hier als u graag meer informatie wilt aanvragen over de facilitaire diensten van Schoonmaakbedrijf Both in de regio Hardinxveld-GiessendamVoor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via Contact of Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 
mondmasker mondmaskers mondkapje mondkapjes

De webshop van SMB

Voor bijvoorbeeld nitril handschoenen en mondmaskers 
bezoek de webshop >>

Schoonmaak

Niets werkt zo fijn als een schone werkplek...
lees verder >>

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>