Schoonmaakbedrijf Both

De S van Samenwerking

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent volgens ons onder andere het verantwoord omgaan en samenwerken met relaties en medewerkers.

Binnen onze onderneming is dit zichtbaar op vele vlakken. Op alle niveaus bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen, met eigen opleidingsmodules en trainingen. Niet voor niets was Schoonmaakbedrijf Both met haar opleidingsbeleid en eigen opleidingscentrum in maart 2009 één van de drie finalisten voor de ondernemersprijs De Hoeksche Pluim en behaalde daar de 2e plaats. Deze prijs werd door een onafhankelijke jury toegekend aan een Hoeksche Waardse onderneming met opmerkelijke prestaties en een duidelijke missie, visie en strategie.

Daarnaast vinden wij langdurige relaties met toeleveranciers van essentieel belang voor de continuïteit van ons bedrijf. Meestal proberen wij samen te werken met toeleveranciers waar wij zelf ook werkzaam zijn, Business-to-Business dus. Dit vinden wij een belangrijk onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat onze medewerkers en relaties dit weten te waarderen blijkt wel uit de vaak langdurige samenwerking binnen onze organisatie van soms meer dan 25 jaar.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via de onderstaande buttons Contact en Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745
 
 

Textielservice

Waarom textielservice via Schoonmaakbedrijf Both?
lees verder >>

Actie bol.com bon

Ontvang nu een tegoedbon voor Bol.com...
lees meer >>

Groothandel

SMB levert disposables, luchtverfrissers, dispensers, etc...
lees meer >>

Milieu

Steeds meer bedrijven en organisaties zien het belang van MVO...
lees verder >>