Schoonmaakbedrijf Both

Schoonmaakbedrijf Drechtsteden

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de regio Drechtsteden?

Schoonmaakbedrijf Both verzorgt in de regio Drechtsteden voor u het dagelijks schoonmaakonderhoud van o.a. kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, industriële panden, scholen, (zorg)instellingen, horecagelegenheden en de medische sector. Daarnaast leveren wij een uitgebreid assortiment aan middelen en materialen ten behoeve van uw sanitaire en industriële lijn.

Klik hier voor onze huidige WELKOMST ACTIES!

Ons personeel wordt opgeleid, gemotiveerd en gecontroleerd om de beste schoonmaakservice te leveren in Drechtsteden. Een smetteloze werkruimte werkt immers bevorderend voor productiviteit en een goede werksfeer. Schoonmaakbedrijf Both, ook wel bekend als SMB, is NEN4400-1 gecertificeerd.

Schoonmaakbedrijf Both gelooft dat een hygiënische, nette werkruimte een zeer positieve naslag heeft op het personeel. Door directe communicatie met onze klanten zorgen wij voor een schoonmaakservice op maat.

Klik hier als u graag meer informatie wilt aanvragen over de diensten van Schoonmaakbedrijf Both in de regio Drechtsteden. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0186 - 618 745 of via de onderstaande buttons Contact en Offerte, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schoonmaakbedrijf Both
Oud-Beijerland
T 0186 - 618 745

 

Welkomst Actie

Ontvang nú een iPod bij een nieuw schoonmaakcontract...

Schoonmaak

Schoonmaak is onze core business op ruim 600 locaties en dat al bijna 35 jaar...

Personeel

Schoonmaken is mensenwerk. We investeren veel in de opleiding en training van onze medewerkers...

Vacatures

Vacatures

Bij SMB streven we naar langdurige dienstverbanden met al onze medewerkers...